Vettarna

Jag kommer att använda min blogg som en dagbok och skriva om det som händer i mitt liv.

Vill ha semester men går inte än.

Publicerad 2011-06-30 07:48:10 i Allmänt,

Nu längtar jag efter att få semester. Finns dock en del jobb som måste vara klara innan jag får ta ledigt.

Ambra är på besök hos pojkvän så jag hoppas det blir kattungar månadsskiftet augusti/september.

När jag kom på mitt kundbesök i dag gick larmet när jag låste upp dörren, jag höll på att bli döv innan jag lyckades få av det.

Under midsommar åt jag för mycket god mat och fikabröd. Det visade sig direkt på vågen :(  Det blev till att starta om viktprogrammet och försöka gå ner de överflödiga kilona. Har också köpt en ny fin stegräknare och är medlem i
www.stegklubben.se . Nu ska här stegas av bara den.


Klar med de gulrandiga deklarationerna :)

Publicerad 2011-06-13 19:00:46 i Allmänt,

Nu är jag klar med alla deklarationerna. Ska lämna de sista imorgon. Det har blivit en hel del övertidstimmar sedan blanketterna började delas ut. 

Totalt var det 195 st. 4 lämnade inte in något material och kommer dom nu så blir det förseningsavgift. En av dessa är ny kund hos mig, det känns som den personen utnyttjar att redovisningskonsulter kan få längre anstånd än vad man får om man söker själv. Det blir att till nästa år inte lägga dom på anståndsplanen förrän materialet är inlämnat till mig, ellef fakturera ett belopp i förskott för att dom ska vara med på "planen".

På onsdag åker vi till Sunne där Club Corvette Sweden har sitt sommarmöte. Det ska bli trevligt att koppla av några dagar, fast först ska jag pricka av alla som kommer :)



Om

Min profilbild

Ann-Christine

Jobbar som auktoriserad redovisningskonsult med eget företag Anjawe AB. Har 3 st katter av rasen Norsk Skogkatt. Åker ibland på utställning med 2 av dem. Mina intressen är katter, sportbilar så som Corvette, handarbete har alltid en eller två stickningar på gång. Brukar sticka strumpor när vi åker bil.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela