Vettarna

Jag kommer att använda min blogg som en dagbok och skriva om det som händer i mitt liv.

Jag har vunnit :)

Publicerad 2012-05-04 13:25:10 i Dagbok,

För några veckor sedan var det hundens dag. Jag och Susanna var till Djurmagasinget i Falun och gick tipspromenad med en massa hundfrågor.

Idag ringde dom från Djurmagasinet och talade om att jag vunnit en stol.
De stolar vi hade förrut gick sönder när jag var på kattutställning, så denna vinst kom helt lägligt. Får köpa en till så Jan får en också. Bra att ha med när vi är på corvette utflykter också.

Veckan som gått!

Publicerad 2012-05-04 10:27:54 i Dagbok,

En bra vecka!!

Onsdag fyllde jag år och hade fika besök av Mattias, Susanna och svärmor. Det var trevligt hade dock hoppats på bättre väder så vi hade kunnat sitta på altanen.

Torsdag - tvättmaskinen trasig och pumpar ej ur vattnet. Jag gjorde ren avloppet för att se att inget stopp fanns där som orsakade felet. Hittade en golfboll och hoppades att jag fixat felet. Startade en maskin men inte hade golfbollen orsakat något fel heller. Jan ska kolla pumpen under helgen.

Fredag - snö igen, trist hade hoppats på fint väder i helgen.

Trevlig helg!

Härlig valborg!

Publicerad 2012-05-03 10:06:13 i Dagbok,

Vi har haft en härlig valborg. Vi har varit till Victoria´s föräldrar och träffat dem för första gången.
Vi grillade och åt god mat och övernattade. Vi får tacka för en trevlig samvaro.

1 maj stannade vi till på IKEA när vi åkte hem och handlade lite smått o gott. Marcus och Victoria var med och vi åt lunch på IKEA.

När vi kom hem städade vi av altanen så nu ligger allt som ska slängas på gräsmattan. Hoppas vi hinner med någon vända till tippen framåt helgen.

Om

Min profilbild

Ann-Christine

Jobbar som auktoriserad redovisningskonsult med eget företag Anjawe AB. Har 3 st katter av rasen Norsk Skogkatt. Åker ibland på utställning med 2 av dem. Mina intressen är katter, sportbilar så som Corvette, handarbete har alltid en eller två stickningar på gång. Brukar sticka strumpor när vi åker bil.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela