Vettarna

Jag kommer att använda min blogg som en dagbok och skriva om det som händer i mitt liv.

Kattutställning i Bollnäs

Publicerad 2011-05-23 21:57:26 i Katterna,

Söndag - upp tidigt för att äta frukost på hotellet och åka till utställningen.

Idag kan Bamse bli Premier.

Bedömningen gick utmärkt och han fick sin titel och heter numera PR & GIC S*Sannafjället´s Knockout.





Upp tidigt

Publicerad 2011-05-23 21:52:23 i Katterna,

Lördag morgon kl. 04:45 väckning för att åka på kattutställning i Bollnäs. Jag gick upp, packade all packning så som min övernattningsväska, frukost, lunch och GIC S*Sannafjället´s Knockout (Bamse kallas han till vardags) utställningsprylar, kattlåda, mat och leksaker.

Allt på plats i bilen och färden började. Jag valde att åka vägen från Falun till Bollnäs över Enviken. Vägen var dålig och bitvis grus och stora hål.

Framme i Bollnäs, veterinärbesiktning, buren iordningställd och Bamse på plats. Nu var det bara att vänta tills bedömningarna skulle börja. Enligt ordningen skulle Bamse dömas först. Men så blev det inte eftersom domaren vände på hela ordningen och började med den katt hon egentligen skulle ha dömt sist. Med andra ord så blev Bamse sist. Väl på domarbordet gick allt bra, han fick mysa i knät på domareleven Bertil Johansson och när allt var klart fick han sitt 2:a CAP och blev Nominerad till panel. Första gången jag inte har dragit honom innan panel. Skulle bli spännande att se hur det gick.

Panelen började och jag fick sätta in honom i en bur. Där fick han vänta på att utställningens bästa kastrat hane i klass II skulle väljas. Han fick tyvärr ingen röst i panelen men jag tyckte han var duktig och skötte sig bra!

Bamse är på utställning i Bollnäs

NOM







Katten badad och bilen putsad

Publicerad 2011-05-18 20:04:08 i Allmänt,

Då var GIC S*Sannafjället´s Knockout badad inför helgens utställning i Bollnäs. Han går nu i kastratklass och har sedan tidigare 1 CAP, när han har 3 st blir han premier. Jag och Bamse (som han heter till vardags) åker på lördag morgon och bor på Scandic i Bollnäs natten mellan lördag och söndag.

Den svarta corvetten har blivit putsad och dammsugad inför helgens äventyr. Jan ska till Ockelbo på corvette-träff. Bilarna ska ställas upp vid wii trädgårdar där Kronprinsessan och Daniel kommer att vara på besök.  http://www.wij.se/default.asp?HeadPage=349&SubPage=221&Language=sv

Nya försök!!

Publicerad 2011-05-13 22:21:58 i Allmänt,

Nu är jag på gång igen med att sätta frön!! Får se om jag lyckas denna gång. Nu är de "Basilika" jag har sått. Entusiastisk och hoppfull är jag, och jag hoppas det blir flera fina plantor som jag kan skörda :)


Regn och åska

Publicerad 2011-05-12 22:12:52 i Allmänt,

Ikväll blev det oväder. Regn och åska. Strömavbrott fick vi också uppleva. Jag hade planerat att jobba men det fick bli att ta reda på lite tvätt istället.

Corvette-träff

Publicerad 2011-05-12 21:57:44 i Corvette,

Igår hade vi vår första onsdagsträff. Vi startade vid OKQ8 Hälsingberg, Falun och färden gick mot Hosjö, Vika och slutligen till Torsång. En del åt mat, och vissa valde glass. Glassarna var så stora så vill man äta mycket glass ska man åka till Torsångs pizzeria och köpa glass med 3 kulor. På bilfärden fick vi uppleva naturen.

Vädret var växlande och vi fick uppleva både sol och regn. En del hade bråttom och körde om. (Undra om det var ishockeyn som drog!!!)





Nu längtar jag!

Publicerad 2011-05-05 09:50:02 i Corvette,

Nu längtar jag till corvette-säsongen drar igång och man får ut och åka lite cab, spela bra musik och träffa vänner med samma bil-intresse.

Ska bli härligt, första onsdagsträffen går av stapeln den 11 maj, vi träffas vid OKQ8 Hälsingberg, Falun.



Snö, snö, snö!

Publicerad 2011-05-03 07:51:10 i Allmänt,

Jag trodde det skulle bli sommar men det kändes inte så i morse. Bilarna var täckta med några cm snö och kallt var det. Nej nu hoppas jag detta var sista snön för nu vill jag ha vår och sommar.

Solen skiner i alla fall nu så hoppet finns att vi får en sommar i år också :)

Min födelsedagspresent!

Publicerad 2011-05-02 21:24:00 i Allmänt,

Idag fyller jag år. Jag har haft en härlig dag :) först jobbet som jag trivs med, blev lite deklarationer gjorda. Sen god mat och ett glas vin tillsammans med min man. Mattias och Susanna kom på fika. Present fick jag, en solstol som jag önskade mig och många fina rosor.

Tack Jan, Mattias, Susanna, Marcus och Sandra.

Om

Min profilbild

Ann-Christine

Jobbar som auktoriserad redovisningskonsult med eget företag Anjawe AB. Har 3 st katter av rasen Norsk Skogkatt. Åker ibland på utställning med 2 av dem. Mina intressen är katter, sportbilar så som Corvette, handarbete har alltid en eller två stickningar på gång. Brukar sticka strumpor när vi åker bil.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela