Vettarna

Jag kommer att använda min blogg som en dagbok och skriva om det som händer i mitt liv.

Härlig tur på Runn

Publicerad 2011-07-30 21:45:42 i Allmänt,

Idag har vi varit ut och åkt båt tillsammans med Rolf och Gunilla. Vi började färden i Staberg och åkte mot Torsång där vi åt en jättegod middag. Därefter åkte vi till Rolf o Gunillas sommarstuga där vi minglade och spelade kubb. Vilka vann jo jag och Gunilla :)









Kattutställning i Borlänge

Publicerad 2011-07-23 19:31:00 i Katterna,

Jag och PR GIC S*Sannafjället´s Knockout har varit till Borlänge på kattuställning.

GIC S*Sannafjället´s Knockout

Resultatet på lördagen blev CAPIB. När han har fått 3 st blir han internationell premier.

Resultatet på söndagen blev CAPIB. Han har nu 2 st av 3 och måste ta det 3:e utomlands. Norge brukar vara lättast att åka till så det får bli en resa dit så småningom. Ambra behöver också åka till Norge för att få det sista CACIB som det heter när man inte är kastrat. Förhoppningsvis väntar Ambra kattungar så det dröjer nog till nästa år innan det blir någon resa till Norge.

Bilder från altanen

Publicerad 2011-07-20 16:28:53 i Allmänt,


En liten gurka som jag hoppas blir jättestor!


Gurkplanta med många blommor


Rosor i full blom


Petunior i hängampel


Hängampel med blomma som jag inte vet vad den heter


Vindruvsranka

Hann före fåglarna!

Publicerad 2011-07-19 16:23:02 i Allmänt,

I dag har jag plockat röda och svarta vinbär. Förra året hann jag inte med utan fåglarna tog allihopa. Men i år hann inte fåglarna med :) Nu ska  jag hitta något bra recept och göra kanske en paj eller något annan gott.

Gurkmarodör

Publicerad 2011-07-18 11:07:00 i Katterna,

När vi steg upp efter att ha sovit länge och skulle göra sen frukost hittade jag gurkan liggande på bänken i köket (jag hade tyvärr glömt lägga in den i kylskåpet efter middagen på lördag kväll).


En gurkmarodör har varit framme och massakrerat gurkan :(



Jag vet vem marodören är! Man kan inte tro att en katt är så förtjust i gurka.


Busan har alltid varit förtjust i gurka och skalar jag en så är hon snabbt där och stjäl skalen. Kommer dom andra katterna och vill kolla vad hon äter för gott så morrar hon åt dem.

Hundvakt

Publicerad 2011-07-14 16:51:46 i Allmänt,

Idag har är jag hundvakt åt Mattias och Susanna´s hund. Han heter Mustang. Han tycker om att ligga ut på gräsmattan. Ikväll ska Mattias och han ut och jaga vildsvin.

S e m e s t e r :)

Publicerad 2011-07-14 08:44:46 i Allmänt,

Min första semesterdag!

Ska bli skönt att ha lite semester. Idag blir det att städa och starta några tvättmaskiner, göra lite av det jag inte har hunnit med under våren, försommaren. Kanske byta gardiner i köket hinns med nu. 

Imorgon blir det lite mer pyssel och göra en rabarbertosca som jag ska bjuda på hos svärmor där det blir grillning.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre. Först på göralistan efter frukost står "göra ren kattlådorna".

Lördagsutflykt i Bollnäs

Publicerad 2011-07-10 20:16:04 i Corvette,

Då var det dax för corvette-träff igen. Efter förra helgens punktering tänkte vi ta den röda corvetten till denna träff. När vi hade registrerat in den i trafik visade det sig att den var obesiktad :(  så det blev till att beställa besiktningstid. Det gick inte att få någon sådan på fredag em utan först måndag. Tur att vi fick låna Mattias mustang så vi slapp åka saab :)

Vi träffades vid Skandic i Bollnäs och blev bjudna på fika av Club Corvette Sweden. Därefter bar det iväg på trevliga vägar. Vi stannade till vid en kyrka där det var konfirmationsläger och konfirmanderna fick titta på bilarna. Vi åkte vidare till Stenegården i Järvsö. Där gick vi runt och tittade på bl a små butiker. Vi köpte bröd i en butik där dom bakade, brödet var alldeles varmt. Så småningom blev det lunch och då fick vi kolbullar. Därefter åkte vi vidare och fick titta på en fiskodling, så många fiskar har jag aldrig sett förrut, vi fick också tillfälle att köpa fisk.











Club Corvette Sweden

Dagens äventyr!

Publicerad 2011-07-03 21:45:09 i Corvette,

Idag har vi varit till Orsa på Big Beer Meet.


Corvetteparkeringen, totalt samlades det c:a 15 corvetter, dessutom kom det andra olika bilar både från USA och Europa samt en del MC ekipage.




En i gänget var nära att vinna en USA resa. Själv vann jag glas, shampo, servetter och servettställ.





På vägen hem fick vi punktering när vi körde. Det var läskigt eftersom antispinnen tog över bilen och det rök från däcket. Vi körde in på en parkeringsplats och där konstaterade vi att det gick inte att åka en meter till. Som tur var så hade S-E Mattsson trailat sin corvette till träffen, så vi ringde honom. Han trailade först hem sin bil och därefter kom han och hämta våran. Vad skulle man göra om man inte hade kompisar som ställde upp i en nödsituation.







Vi får vara lyckliga att vi kom helskinnade hem. Det hade kunnat gått mycket mycket värre.

Om

Min profilbild

Ann-Christine

Jobbar som auktoriserad redovisningskonsult med eget företag Anjawe AB. Har 3 st katter av rasen Norsk Skogkatt. Åker ibland på utställning med 2 av dem. Mina intressen är katter, sportbilar så som Corvette, handarbete har alltid en eller två stickningar på gång. Brukar sticka strumpor när vi åker bil.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela