Vettarna

Jag kommer att använda min blogg som en dagbok och skriva om det som händer i mitt liv.

Runndagarna 2012-08-11

Publicerad 2012-08-11 17:26:00 i Corvette,

Idag har vi haft corvette-träff tillsammans med Mustangklubben.
 
Vi samlades vid OKQ8 Hälsingberg där Mustangerna kom och hämtade upp oss. Vi åkte vidare till Roxnäs udde där vi parkerade efter infarten.
 
När starten på Poker Runn båtarna hade gått åkte vi vidare till Torsång för att invänta båtarna där. Under väntetiden gick vi för att äta lunch. Båtarna kom på plats och cirklade runt vid Torsång för att visa upp sig. När lunchen var intagen var det dags att bege sig ut efter vägarna igen och åka till Stabergs hamn, där båtägarna hade lunchpaus.
 
Det tog lite tid för oss att komma igenom Torsång för många bilar/motorcyklar åkte samma väg som vi. Båtarna beräknades komma till Staberg kl. 13:45 och vi ska helst stå parkerade då.
 
När vi kom fram till Staberg var det kaos på vägen ner. Många bilar hade parkerat på det vänstra körfältet och många bilar åkte från Staberg så det var totalstopp för att åka ner. En del bilar började åka ner och fick backa upp igen. Som tur var fick jag kontakt med Rolf som fanns nere i Staberg. Han stoppade bilarna från att åka upp så att vi skulle kunna åka ner. När vi väntade på att de som redan var på väg upp skulle passera oss fick jag ut och dirigera de som backade och försökta parkera in oss ännu mer samt de många motorcyklarana som kom och försökte köra förbi oss. Dom lyssnade inte heller på när vi sa åt dem att det går inte att åka ner. Alla bilar nerifrån måsta upp först och vi ska åka ner först eftersom parkeringen väntade på oss. Som tur var kom det en mc som åkte upp och talade om för de som försökte tränga sig före oss att "ni kommer inte ner" " det är stopp" och tänk att då gick det att vända!!
 
Vi kom till slut fram till vår parkering och båtarna hade anlänt för att äta lunch. Vi minglade runt bland alla åskådare och träffade många personer som vi kände. Båtarna startade och vi avslutade träffen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Christine

Jobbar som auktoriserad redovisningskonsult med eget företag Anjawe AB. Har 3 st katter av rasen Norsk Skogkatt. Åker ibland på utställning med 2 av dem. Mina intressen är katter, sportbilar så som Corvette, handarbete har alltid en eller två stickningar på gång. Brukar sticka strumpor när vi åker bil.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela